• English
  • Ukrainian
  • Громадська організація«АСОЦІАЦІЯ АКУШЕРІВ-ГІНЕКОЛОГІВ
    УКРАЇНИ»

    НЕКРОЛОГ


    Пішов з життя професор

    Ткаченко А.В.
    ТКАЧЕНКО АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ


    З глибоким сумом сповіщаємо, що 20 листопада 2021 року на 51-му році пішов з життя доктор медичних наук, професор кафедри акушерства та гінекології №1 Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика Ткаченко Андрій Володимирович, керівник відділу міжнародного співробітництва ГО «Асоціація акушерів-гінекологів України», Генеральний секретар Української федерації професійних медичних об'єднань, член Правління EBCOG (Європейської Ради та Коледжу з Акушерства та Гінекології) від ГО «ААГУ», організатор Центру симуляційних методів навчання (ЦЕСИМЕН).

    Невблаганна смерть все частіше висмикує з наших лав найкращих. Андрій Володимирович був рушієм і активним учасником усіх важливих справ нашої Асоціації. Високоосвічений лікар, професіонал своєї справи, широкоерудований справжній інтелігент, вчений, педагог, щирий тактовний друг, люблячий чоловік та батько.

    Розум відмовляється сприйняти цю непоправну втрату, адже Ви пішли від нас на злеті, у самому розквіті сил.

    Ваша тепла усмішка завжди залишиться з нами, спочивайте з миром!

    Президент ГО «ААГУ»

    академік Запорожан В.М.,

    Голова Виконавчого комітету ГО «ААГУ»

    академік Камінський В.В.,

    Члени Президії та Виконавчого комітету

    З глибоким сумом повідомляємо, що похорон та чин відспівування Ткаченка Андрія Володимировича відбудеться 24 листопада з 11:00 до 12:00 в церкві великомучениці Варвари, на території київської областної клінічної лікарні, що на вулиці Багговутівська, 1.

    Поховання буде на Берковецькому кладовищі. Початок проблизно о 12:45 - 13:00. Поминальний обід о 14:30 у ресторані "ТАРАС", проспект Перемоги, 84б. Запрошуємо усіх рідних, друзів та колег.

    Для тих, хто не має власного транспорту, буде можливість скористатися мікроавтобусами.