• English
  • Ukrainian
  • Громадська організація«АСОЦІАЦІЯ АКУШЕРІВ-ГІНЕКОЛОГІВ
    УКРАЇНИ»

    Вельмишановні колеги!


    ГО «Асоцiацiя акушерiв-гiнекологiв України» повідомляє, що 20-21 вересня 2018 року в м. Києві, Будинок Кіно, вул.Саксаганського, 6 планується проведення Пленуму Асоціації акушерів-гінекологів України та науково–практичної конференції з міжнародною участю «Репродуктивне здоров’я в Україні: тенденції, досягнення, виклики та пріоритети» (до 90-річчя академіка Грищенка В.І.).

    Захід внесено в «Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково – практичних конференцій, які проводитимуться у 2018 р.», затверджений МОЗ та НАМН України.

    Організаторами заходу є: Міністерство охорони здоров’я України, Національна академія медичних наук України, ГО «Асоціація акушерів-гінекологів України», Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика та ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України». В рамках конференції будуть представлені доповіді провідних вітчизняних та зарубіжних фахівців в галузі акушерства та гінекології.


    Щорічний Пленум та науково-практична конференція Асоціації акушерів і гінекологів України є своєрідним «брендом» якості проведення наукових форумів в нашій країні, а відвідування цього заходу вже на протязі понад 20 років стало доброю «традицією» і незмінним «місцем зустрічі» для усіх практикуючих лікарів акушерів-гінекологів, науковців та викладачів з усіх регіонів України. Традиційним також стало запрошення до участі у конференції наших колег з інших країн та провідних фахівців світу, які з великим задоволенням приїзджають до нас, щоб поділитись останніми новинами та досягненнями в акушерстві та гінекології, медицині плода та організації охорони здоров’я матерів та дітей, інших напрямках нашої вельми цікавої та складної професії. Отже, і наближаючийся Пленум ГО «ААГУ» не є «виключенням з правил».

    Хочете дізнатися, що таке «прецизійна медицина» - завітайте на лекцію проф. Кіари Бенедетто, або з перших рук почути про сучасні можливості неінвазивної діагностики та запобігання внутрішньоутробної загибелі плода при двійнях – відвідайте доповідь проф. Асми Халіл, яка є автором і співавтором майже усіх сучасних гайдлайнів та настанов ISUOG, RCOG, NICE з материнсько-фетальної медицини та багатопліддя.

    Вас цікавить в чому полягає різниця (крім заробітної платні) між вітчизняними акушерами-гінекологами та їх колегами з європейських країн – проф. Юрій Владімірофф в притаманній йому витриманій та грунтовній манері розкаже Вам про «Спеціалізацію з материнсько-плодової та перинатальної медицини в Європі», досягнення в галузі акушерського ультразвуку протягом останніх 50 років та вимоги, що пред’являються до практикуючих лікарів в різних країнах ЄС.

    Навіть якщо англійська мова досі залишається перешкодою для гарного сприйняття наукового матеріалу та професійного спілкування з зарубіжними колегами – наші гості з Латвії з радістю поділяться своїми напрацюваннями як в клінічній практиці лікування аномальних маткових кровотеч або профілактики первинного та вторинного раку шийки матки, так і в науково-організаційних здобутках в реформуванні охорони жіночого здоров’я в Республіці Латвія і наведення якості надання медичної допомоги до дійсно європейського рівня. Адже ми починали «реформувати» медицину майже одночасно, проте одні з нас це зробили, а інші й досі перебувають біля «каменю» з важкими роздумами, що краще втратити – коня, чи голову…

    Справжнім святом найсучасніших наукових даних, власних напрацювань, сміливих гіпотез та професійного гумору є лекції проф. Франка Льовена, тож не пропустіть свій шанс почути про проблеми ожиріння у вагітних, його причини та перинатальні наслідки, бо якщо 20 років тому мова йшла переважно про неплідність та «епідемію» багатопліддя, зараз всі науковці акушерського світу шукають шляхи подолання «епідемії» ожиріння та цукрового діабету серед жінок репродуктивного віку.

    А тим з вас, кого цікавлять питання генетики та використання стовбурових клітин – просто неможливо пропустити блискучу доповідь нашого давнього друга – керівника і медичного директора однієї з найпотужніших університетських клінік Німеччини, проф. Вольфганга Хольцгреве – «Stem cells in obstetrics – from bench to bedside» (або щось накшалт «стовбурові клітини в акушерстві – від лавки до ліжка»). Ще вагаєтесь?

    Вперше в Україні - найбільш авторитетний та очікуваний Конгрес, в рамках якого відбудеться спільне засідання Української та Європейської мережі інтернів, та молодих лікарів акушерів-гінекологів, присвячений новітнім досягненням та прогресивним методикам, клінічним випадкам за участю іноземних колег.

    УНТОГ-ЕНТОГ секція – це:

    • нові знайомства та зв’язки

    • науковий підхід та найвищий рівень практичного контенту

    • найкращі міжнародні та вітчизняні молоді спікери

    • вікторини та розіграші призів

    Цього року під час дружньої вечері учасників, доповідачів та запрошених іноземних гостей Пленуму крім вже традиційно несподіваної, але захоплюючої й музикальної культурної програми та можливості врешті задати усі ті питання гостям і колегам, що незручно або складно було задавати під час засідань, на Вас чекає справжній сюрприз із розіграшем дуже цікавих і насправді корисних «призів». А Ви вже чули, що в 2020 році Європейський конгрес акушерів-гінекологів відбудеться в м. Берген (Норвегія)? Приходьте – дізнаєтесь більше…

    Вже третій рік поспіль ми радуємо Вас душевною атмосферою та оригінальною шоу-програмою, але цього разу ми приготували дещо по-справжньому особливе в місці, що створене для особливих подій.

    Ми запрошуємо вас у прямий ефір унікального ток-шоу «Говорять акушери-гінекологи», створеного саме для Вас!

    Настав час ПОГОВОРИТИ та ВИГОВОРИТИСЬ, створити разом нові анекдоти про акушерів-гінекологів), або згадати свій шлях та поділитись досвідом з послідовниками.

    Зірковий ведучий - ГРІША ГЕРМАН.

    Неймовірна енергетика яскравого БАРАБАННОГО ШОУ.

    Музика, що торкається найпотаємніших струн душі, від піаніста-віртуоза та володаря Голлівудської премії імпровізаторів - ЄВГЕНА ХМАРИ!

    Чекаємо Вас на найгарячішому ток-шоу цього сезону «Говорять акушери-гінекологи», яке відбудеться 20 вересня об 19:30 в історичному центрі Києва, на початку Андріївського узвозу, в ArtHall D12 (-3 поверх, вхід з «Алеї художників»).

    Отож, приготуйтесь до власного зіркового часу, будьте щирі та не бійтесь відвертості, будьте справжніми та говоріть про все на світі, будьте смішними та захоплюйтесь один одним, будьте героями своєї власної повісті під назвою ЖИТТЯ!

    «Говорять акушери-гінекологи» - буде незабутньо!