• English
  • Ukrainian
  • Громадська організація«АСОЦІАЦІЯ АКУШЕРІВ-ГІНЕКОЛОГІВ
    УКРАЇНИ»

    ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ


    IVI Global Education запрошує молодих лікарів та інтернів останнього року навчання за фахом акушерство та гінекологія до участі у програмі підготовки фахівців із репродуктивної медицини та гінекологічної ендокринології.

    Це унікальна можливість для гінекологів та молодих лікарів поглибити свої знання та спеціалізуватися в цій медичній сфері за підтримки найкращих фахівців. Програма складається з дворічної спеціалізованої підготовки з трудовим договором в двох провідних центрах репродуктивної медицини Іспанії - IVI Madrid та IVI Valencia.

    Президент IVI Global Education, професор Антоніо Пелліцер, визначає цю ініціативу як "унікальну програму для отримання повної освіти з репродуктивної ендокринології та безпліддя в одному з найпрестижніших центрів у всьому світі, платформі для вивчення базової та клінічної науки та чудової можливості для розвитку професійної кар'єри в групі IVIRMA".

    Програма акредитована Європейським товариством репродукції та ембріології людини (ESHRE) та Європейською радою та коледжем з акушерства та гінекології (EBCOG).

    Деталі та умови участі за посиланням: iviglobaleducation.com.